Любимівська селищна рада

Каховський район Херсонська область

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади в апараті виконавчого комітету Любимівської селищної ради

Дата: 31.05.2021 15:02
Кількість переглядів: 4845

   Фото без опису

Згідно розпорядження селищного голови від 31.05. 2021 року № 51 " Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади  спеціаліста І категорії в апараті виконавчого комітету Любиміської селищної ради" Любимівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади СПЕЦІАЛІСТА І КАТЕГОРІЇ (ЗЕМЛЕВПОРЯДНИК) в апараті виконавого комітету Любимівської селщиної ради

 

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

 

Повинен знати. Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування""Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, основні Закони та нормативні акти України, які стосуються роботи місцевих органів влади у сфері земельних відносин, уміти застосовувати норми чинного земельного законодавства та основні нормативно-правові акти, що регулюють земельні відносини, добре володіти питаннями державної політики в цій галузі, загальні, конкретні та практичні проблеми в галузі  земельних відносин, зміст основних економічних процесів на рівні територіальних громад в умовах реформування економіки та становлення ринкових відносин, основи раціонального природокористування та охорони довкілля, основні вимоги до діловодства та забезпечення схоронності документів сільських, селищних рад та їх виконавчих комітетів, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

   Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії виконавчого комітету селищної ради такі документи:

  • Заяву про участь у конкурсі.
  • Заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками, автобіографію.
  • Дві фотокартки 4х6 см.
  • Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, про присудження наукового ступеня або вченого звання.
  • Копію трудової книжки.
  • Копію паспорта та реєстраційної картки платника податків.
  • Копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
  • Електронну декларацію про доходи за попередній рік (кандидата на посаду),

 

Документи на участь у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Подати документи для участі в конкурсі та отримати додаткову інформацію можна у інспектора з кадрів апарату виконавчого комітеті Любимівської селищної ради Каховського району Херсонської області за адресою: смт Любимівка, вул. Центральна, 38, телефон для довідок  (05536) 29 136


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь