Любимівська селищна рада

Каховський район Херсонська область

Привітання з Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 18:10
Кількість переглядів: 2400

День захисника України - листівки / pon.zp.ua

    Настав день, коли Україна вшановує своїх воїнів-оборонців. Саме 14 жовтня кожного року святкується День захисника України.

Цей день важливий і особливий для громадян України, адже сьогодні відзначаються аж чотири знакові свята й пам’ятні дати. Йдеться, зокрема, про вже згаданий День захисника України, Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День заснування Української повстанської армії (УПА).

    Щорічне державне свято День захисника України встановлено у 2014 році указом тодішнього президента Петра Порошенка. День вшанування українських воїнів офіційно запровадили після збройної агресії Росії на Донбасі та анексії нею Криму. 

Оскільки 14 жовтня нерозривно пов’язане з розвитком українського війська та його традицій, тому за цією датою й було закріплено свято Дня захисника України. Воно фактично витіснило раніше звичне 23 лютого, коли відзначали День захисника Вітчизни.

  Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.Подвиги захисників України — це та велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам! Сердечно бажаємо вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Привітання з Днем захисника України 2020: найкращі поздоровлення - Радіо  Максимум

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь