Любимівська селищна рада

Каховський район Херсонська область

"Чиста" енергія для Вашої родини

Дата: 09.09.2020 10:44
Кількість переглядів: 248

   Фото без опису

Держенергоефективності. як центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері ефективного використання паливног-енергетичних ресурсів, енергозбереження. відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива, зосереджене на розвитку енергоефективності та відновлюваної енергетики.

   Здобуття енергозалежності є одним із пріоритетнів держави. Невід'ємні складові цього шляху - підвищення енергоефективності та використання відновлюваних  джерел енергії у т.ч. в громадах та домогосподарствах.

   Одним із завдань Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2020 року, затвердженої постановою КМУ від 01.03.2010 р. № 243, визначено формування в суспільстві свідомого ставлення до необхідності підвищення еенргоефективності, розвитку та використання відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива.

 З метою інформування населення про переваги використання відновлюваних джерел енергії для забезпечення потреб домогосподарств в електроенергії, опаленні чи гарячому водопостачанні Держенергоефективності проводить інформаційно-роз'яснювальну кампанію "Чиста"енергія для Вашої родини", підготовлену за підтримки ЄС у рамках проєкту ЄС Twinning "Розвиток відновлюваної енергетики України".

Завантажити: http://goo-gl.su/AkfW0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь